» 5 dl testes vörösbor
» 2,5 dl 100%-os narancslé
» 2,5 dl Lipton Gold fekete tea
» 1 dl rum
» 4 evőkanál kristálycukor
» 4-5 cm narancshéj a fehér része nélkül
» 5 db szegfűszeg
» 3 cm fahéj
» 4 db narancs karika
» 4 db lime karika
» 1 db lime leve
» 4 evőkanál fagyasztott piros áfonya
Elkészítés: | |
Öntsük a narancslevet, a teát és a rumot a vörösborhoz. Adjuk hozzá a fűszereket, a cukrot és az áfonyát. Melegítsük föl forróra, de ne forrjon, különben az alkohol elpárolog belőle. Csavarjuk hozzá a lime levet és adjuk hozzá a friss narancs karikákat és a lime karikákat. |
***
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése