HOZZÁVALÓK:
2 személyre:
2 db csirke felsőcomb
1 kisebb vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 nagy csiperkegomba
3 db közepes krumpli
só, őrölt feketebors, őrölt pirospaprika, olívaolaj
2 db paradicsom
1 db ecetes uborka
2 személyre:
2 db csirke felsőcomb
1 kisebb vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 nagy csiperkegomba
3 db közepes krumpli
só, őrölt feketebors, őrölt pirospaprika, olívaolaj
2 db paradicsom
1 db ecetes uborka
ELKÉSZÍTÉS:
A hagymákat aprítani, a gombát darabolni kell, a krumplit, a paradicsomot és az uborkát szeletelni. A krumplit félig meg kell főzni.
Serpenyőben olajon dinsztelni a hagymákat, rárakni a combokat, mindkét oldalán sütni. Hozzáadni a krumplit, majd a gombát, fűszerezni ízlés szerint, együtt megpárolni, majd sütni.
Tálalás. A tányérra egy combot, köré a krumplit, a ragut, a paradicsomot és uborkát.
A hagymákat aprítani, a gombát darabolni kell, a krumplit, a paradicsomot és az uborkát szeletelni. A krumplit félig meg kell főzni.
Serpenyőben olajon dinsztelni a hagymákat, rárakni a combokat, mindkét oldalán sütni. Hozzáadni a krumplit, majd a gombát, fűszerezni ízlés szerint, együtt megpárolni, majd sütni.
Tálalás. A tányérra egy combot, köré a krumplit, a ragut, a paradicsomot és uborkát.
***
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése